vast in Lissabon - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Kyra Somers - WaarBenJij.nu vast in Lissabon - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Kyra Somers - WaarBenJij.nu

vast in Lissabon

Door: Kyra

Blijf op de hoogte en volg Kyra

03 Mei 2006 | Portugal, Lissabon

Afscheid nemen was dit keer nog moeilijker dan toen ik naar Portugal ging, maar ben met een hoop tranen wel door de douane gelopen. ´Goede reis´, riep iedereen, maar tot nu toe is de reis nog niet zo heel goed.

Ik had allang in Mozambique moeten zijn, maar wegens een technisch probleem met het vliegtuig zit ik nu al bijna 24 uur vast in Lissabon. Alle tweehonderd passagiers zijn naar een hotel gebracht, waar we afwachten totdat we weg kunnen. Ik hoop morgenochtend in Maputo aan te komen.
Het is vervelend, maar ook weer geen ramp en wel een avontuur. Ik heb allerlei mensen ontmoet en vermaak me op zich wel in dit luxe 4-sterren hotel. We krijgen heerlijk te eten, ik geniet wat van de zon en heb gezelschap van een gekke Australier en Portugees.
Ik heb ook een heel leuk meisje uit Maputo ontmoet. Zij wil heel graag een keer afspreken en langskomen bij het weeshuis waar ik ga werken.
Als ik eindelijk ben aangekomen zal ik zo snel mogelijk wat eerste indrukken geven en foto´s proberen te plaatsen. Ik ben heel erg benieuwd naar wat me allemaal te wachten staat en hoop nu toch wel binnenkort aan te komen.

• 03 Mei 2006 - 14:07

Teresien:

... en dan ben je nog in europa! Wat een gedoe zeg!
    Henny en Jolke volgen de 'vlucht' op de voet en halen je op van het vliegveld in Maputo, ongeacht het tijdstip!
    We houden contact, veel liefs mama

• 03 Mei 2006 - 15:06

Anne:

Hey schat, wat een gedoe! Al klinkt zo'n luxe hotel en gezellige contacten ook weer niet het einde van de wereld..;) Heb veel aan je gedacht, hoop dat het goed met je gaat! Heel veel succes, sterkte en plezier! Kus

• 03 Mei 2006 - 15:19

Ans:

Lieve Kyra,
    Ik dacht dat je er al lang zou zijn en krijg ik opeens een berichtje uit Lissabon.
    Ik wens je een goede reis toe, vandaag is Paul jarig de papa van Marie.Heb een mailtje gestuurd.
    Tot gauw en tot ziens lieve groet van Ans

• 03 Mei 2006 - 15:41

Lotte:

Heey lieverd, wat stom zeg, van je vlucht! Ik hoop dat alles snel opgelost wordt en je snel naar Mozambique toe kan!
    En het afscheid was dus net zo moeilijk als je zei, vervelend:s Maar je gaat lekker veel berichtjes achter laten, veel mailen, bellen en rinkelen en natuurlijk een hele bijzondere tijd in Mozambique hebben!
    Ik houd van je, schat, goede reis verder&veel plezier!
    Kusjes

• 04 Mei 2006 - 15:19

M&M:

Notre Chérie!
    Hier zitten we dan, met lege handen. Geen Kyra om vast te houden. Vet erg. Maar gelukkig hebben we hier veel afleiding. We worden lekker uitgebuit voor het geld dat we verdienen, maar om oude schilderende mannetjes en vrouwtjes te bedienen en hun wasbakken, wc's en douches schoon te poetsen, is natuurlijk wel een feest. Dus zit niet te zeiken dat je in een 4sterrenhotel aan het chillen bent. We zijn al gewaarschuwd dat we hier minstens 5 kilo gaan aankomen, dus hebben we veel chocola en nesquik gekocht. Tjah, als je iets toch niet kan tegenhouden, kan je maar beter meewerken! We hopen dat je ondertussen in Afrika bent aangekomen, geniet van de kinderen en de mensen en van de omgeving (die bij ONS zeer mooi is) en natuurlijk van Henny en Jolke en we hopen dat je ons niet te erg zal missen, wij zullen jou ook niet te erg missen,hopen we. WE HAVE EACHOTHER! KEEP YOUR FAITH! STAY STRONG! nous t'aimons!
    Duizend kusjes en bananen
    XxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxX
    MaMa Breurel
    ps. die drie maanden vliegen voorbij!!!

(hopen we)

• 05 Mei 2006 - 18:12

Vera:

Lieverd,
    wat een gedoe! Ik hoop dat het vervolg van je reis wat beter is verlopen. Ik denk aan je en ik hoop dat je gauw tijd vindt om een bericht te schrijven. Om Laurie's woorden van een half jaar geleden te gebruiken: Je gaat bergen verzetten. Zij had toen gelijk en ik nu hopelijk ook.
    En anders denk je aan Marie en Til die in Frankrijk veranderen in dikke wc-schrobsters en dan weet je: Erger dan dat zal het nooit worden :P
    Dag schatpatat ik hou van jou!